Kwaliteitlaptop wordt de Telefoonboer

Bijna 2 jaar geleden is Kwaliteitlaptop begonnen als leverancier op het gebied van refurbished computers en laptops. Met een oog op het milue om het winnen van materialen (zoals koper, goud, aluminium, kunstof etc.) te reduceren en beperken.

Door een dynamisch en vooral voordelig aanbod heeft Kwaliteitlaptop in een zeer korte periode veel gebruikers mogen voorzien van deze geweldige apparaten.
Kwaliteit, voordelig en garantie waar je mond van open valt, dat is waar kwaliteitlaptop voor staat.
Om onze klanten nog beter van dienst te zijn en onze focus te leggen op kwaliteit en service hebben wij besloten om de extra naam (kwaliteitlaptop) stop te zetten, en door te gaan onder 1 naam: de Telefoonboer.

Wat verandert er? In theorie niets – de service is beter, de prijzen zijn voordeliger en door goede samenwerkingen is zelfs de garantie nog beter!
In de praktijk hebben we de naam, e-mailadressen, domeinnamen, reclame uitingen en overige relevente zaken betreffende Kwaliteitlaptop uitgefaseerd.

Wat gebeurt er met mijn garantie?

Ondanks deze samenvoeging verandert er voor klanten vrijwel niets.

Ik heb een software licentie via Kwaliteitlaptop, verandert hier iets aan?
Vooralsnog hebben wij nog steeds een goede samenwerking met onze leverancier, deze heeft het voor elkaar gekregen de huidige licentie, tegen dezelfde voorwaarden, om te kunnen gooien op naam van de Telefoonboer.
Kaspersky Anti-Virus licenties en Microsoft Office licenties blijven werken zoals voorheen.

Ik heb vragen of begrijp iets niet?
Neem gerust contact op, vragen zijn er om te beantwoorden.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder je e-mailadres in om je te abonneren op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van toffe kortingen en interessante nieuwsberichten.

Chat openen
Hulp nodig? WhatsApp ons!
Hulp nodig? WhatsApp ons!
We staan voor je klaar.